LINL_header-mobiel_768x160 LINL_header-desktop_1920x340

Vraag een workshop aan

Weet jij wat er in jouw organisatie speelt op het gebied van loopbaanontwikkeling? In de Week van de Loopbaan (13 tot en met 17 september) helpt Het Loopbaaninstituut je graag vrijblijvend om dit te ontdekken.

Ontdek wat er speelt

Samen met een van onze loopbaancoaches organiseren we een workshop voor je medewerkers. Hierdoor krijg je meer inzicht in wat er speelt bij je organisatie en komen de behoeften van je medewerkers naar boven. Wij helpen abstracte ideeën en wensen concreet te maken.

Met deze kennis kun je gevolg geven aan de loopbaanwensen binnen je organisatie en medewerkers helpen om hun volgende stap te zetten. Je kunt hiervoor ook terecht bij Het Loopbaaninstituut voor extra ondersteuning met diverse assessments. Denk aan het ontwikkeladvies voor medewerkers die willen ontdekken welk werk bij hen past en welke kansen ze in hun carrière hebben, of een online ontwikkelscan om te ontdekken hoe iemand verder kan groeien.

Waarom assessments je verder helpen

Wij geloven dat als werknemers op hun plek zitten, ze effectiever, productiever en loyaler zijn. Als werkgever kun je hen hierin op verschillende manieren ondersteunen. Met onze assessments ontdekken je medewerkers wat bij hen past. Dit maakt het makkelijker om een geschikte werkplek te vinden, of juist te ontdekken hoe ze voldoening uit hun huidige baan kunnen halen. En dat heeft voordelen voor je hele organisatie: je kunt je medewerkers binden en boeien, gaat verloop en verzuim tegen en bereikt sneller je organisatiedoelstellingen.

Interesseformulier invullen

Wil jij dat Het Loopbaaninstituut een workshop voor je organisatie geeft, zodat jij een concreet beeld krijgt van welke loopbaanvraagstukken er spelen bij je werknemers? Vul dan het interesseformulier hieronder in. Dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Voor vragen kun je ons bellen op 035 – 7 506 113 of ons een bericht sturen via de website. Wij vertellen je graag meer!

Persoonlijke gegevens


Om je beter te kunnen begeleiden en adviseren kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen. Op dit formulier is het privacy statement van Het Loopbaaninstituut van toepassing. 

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens