20. LINL-home_mobiel_768x200-min 20. LINL-segment_1920x340-min

APK voor je loopbaan

Is het slim om nu een carrièreswitch te maken? Hoe gewild ben ik op de arbeidsmarkt? Je krijgt antwoord op dit soort vragen bij de APK voor je loopbaan.

Is het slim om nu een carrièreswitch te maken? Hoe gewild ben ik op de arbeidsmarkt? Je krijgt antwoord op dit soort vragen bij de APK voor je loopbaan.

Net als dat je regelmatig een APK voor je auto hebt, is het handig om af en toe een APK voor je loopbaan te doen. Werkt alles nog wel zoals het moet werken? Zijn sommige onderdelen aan vervanging toe, of is een kleine opfrisbeurt genoeg? Je gaat hier uitgebreid op in bij de APK voor je loopbaan.

Hoe werkt de APK voor je loopbaan?

In dit traject kijk je samen met een gecertificeerde loopbaancoach naar waar je nu staat in relatie tot waar je heen wilt. Je maakt digitale tests, bekijkt mogelijkheden als vacatures en opleidingen en gaat gesprekken aan met je coach. Zo krijg je een helder beeld van je huidige positie en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, en perspectief op werk in de toekomst.

Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Wat zijn mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt?
  • Hoe groot is de kans dat ik met mijn achtergrond een nieuwe baan vind?
  • Hoe neem ik de juiste loopbaanbeslissing?
  • Wat moet ik nú doen om over vijf jaar nog gelukkig te zijn in mijn werk?

De loopbaancoach helpt je om nieuwe plannen in gang te zetten. Aan het eind krijg je een overzichtelijk en compleet loopbaanrapport waarbij competentieaanleg, drijfveren en interesses worden samengenomen en krijg je advies over welke type beroepen het beste bij je passen. Ook heb je zelf een actie-/ontwikkelplan geschreven waar je de komende tijd aan kunt werken.

Voor wie is de APK voor je loopbaan geschikt?

Iedereen die wil weten waar hij of zij op dit moment staat op de arbeidsmarkt. Of je nu je carrière wilt omgooien, promotie wilt maken of dat je je huidige werk juist langer wilt blijven doen: als je weet wat je huidige positie is, kun je vanuit dit startpunt je volgende stap bepalen.

Kosten van de APK voor je loopbaan

€ 990,- exclusief btw

Duur van de APK voor je loopbaan

1 tot 3 maanden

apk-voor-je-loopbaan

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens