ot-default-480x640 ot-default-1920x640

Erkende kwaliteit van Het Loopbaaninstituut

Als je een assessment of loopbaanadviestraject gaat doen, dan wil je zeker weten dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit. Dat begrijpen we bij Het Loopbaaninstituut. Daarom werken we alleen samen met professionele loopbaanadviseurs. Ook hebben we verschillende keurmerken. Ontdek ze op deze pagina.

ISO 9001

Het Loopbaaninstituut is gecertificeerd conform ISO 9001. Dat wil zeggen dat alle processen aan kwaliteitsstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Als kandidaat kun je ervan uitgaan dat Het Loopbaaninstituut een betrouwbare partner is, die waarmaakt wat hij belooft. Ieder jaar wordt een audit gedaan door een externe auditor en iedere drie jaar vindt een nieuwe certificering plaats.

ISO 27001

Het Loopbaaninstituut is gecertificeerd conform ISO 27001. ISO 27001 beschrijft hoe een organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan. Ons doel is om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen en te beschermen tegen bijvoorbeeld hackers. Voor jou betekent dit dat we voldoen aan informatieveiligheid en aan de wettelijke eisen rondom privacy (AVG). Hierdoor ben je ervan verzekerd dat we vertrouwelijk en op betrouwbare wijze met al jouw gegevens omgaan.

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens