7. LINL-segment_mobiel_768x160-min 7. LINL-segment_1920x340-min

Op zoek naar een nieuwe baan?

Met het ontwikkeladvies krijg je onder andere inzicht in je drijfveren, talenten en kwaliteiten, interesses, richting van beroepskeuze en je huidige kansen op de arbeidsmarkt. Tijdens dit traject maak je de volgende tests: 

  • De arbeidsmarktscan; deze scan berekent de huidige en toekomstige kansen van de kandidaat op de huidige arbeidsmarkt. Met de unieke mogelijkheid om de huidige functie te vergelijken met alternatieve beroepen.
  • De carrièrewaarden; deze test geeft inzicht in je drijfveren; welke aspecten van werk zijn motiverend? Een match tussen de carrièrewaarden en kenmerken van een functie bepalen in belangrijke mate de motivatie en bevlogenheid. Ook wordt onderzocht welke aspecten iemand juist demotiveren. 
  • De LINC; dit is een interesse- en competentietest en geeft antwoord op de vraag: Wat wil ik, wat kan ik en welk beroep of opleiding past daarbij? Wanneer je in je beroep of studie bezig kunt zijn met dingen die je interesseren, dan is de kans groot dat je je werk goed doet en steeds beter wordt. 

Na afloop van dit traject heb je een uitgebreid testrapport, een ontwikkelplan en het gespreksverslag van de loopbaanadviseur. Het is helder waar voor jou de mogelijkheden voor werk liggen en wat je moet doen om daar te komen. Bovendien weet je beter wat je wilt, wat je kunt en waar jouw interesses liggen. 

Voor jou of je medewerkers

Meld je aan voor het ontwikkeladvies met een loopbaancoach door onderstaand formulier in te vullen.

Wil je meer weten? Wij zijn bereikbaar op 035 – 7 506 113 of neem contact op met onze accountmanager, Susanne Baas via 06 46 211 616. Je mag ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met je op: https://www.loopbaaninstituut.nl/contact

Ben je geïnteresseerd voor jezelf of voor je medewerkers?

Persoonlijke gegevens


Om je beter te kunnen begeleiden en adviseren kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen. Op dit formulier is het privacy statement van Het Loopbaaninstituut van toepassing. 

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens