6. LINL-home_mobiel_768x200-min 6. LINL-segment_1920x340-min

Loopbaantraject

Waar sta je nu? En wat zou je nog meer kunnen? Wie écht diep wil ingaan op zijn of haar kwaliteiten en kansen en hierbij uitgebreide ondersteuning zoekt, volgt een loopbaantraject.

Waar sta je nu? En wat zou je nog meer kunnen? Wie écht diep wil ingaan op zijn of haar kwaliteiten en kansen en hierbij uitgebreide ondersteuning zoekt, volgt een loopbaantraject.

Geen mens is hetzelfde, en ook geen loopbaan is hetzelfde. Waar de een vanaf het begin precies weet wat hij of zij wil, twijfelt de ander. Of misschien wás je altijd heel gelukkig in je werk, maar vraag je je nu af wat er nog meer is.

Waar je precies aandacht aan gaat besteden in het traject, hangt af van jouw loopbaanvragen. Vragen of thema’s bij loopbaancoaching zijn bijvoorbeeld:

  • Waar sta ik nu in mijn carrière?
  • Hoe wil ik mijn verdere loopbaan vormgeven? Hoe maak ik een verantwoorde keuze?
  • Hoe zet ik mijn kwaliteiten en vaardigheden in en welke kan en wil ik verder ontwikkelen?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en vaardigheden eigenlijk?
  • Hoe vind ik evenwicht tussen werk en privé?
  • Hoe krijg ik meer plezier in mijn werk?
  • Ik overweeg een carrièreswitch, hoe kan ik dat het beste aanpakken?
  • Ik wil vertrekken bij mijn huidige werkgever, maar wat moet ik nu?
  • Welke werkomgeving past bij mij?
  • Wat vind ik belangrijk in werk?

Onze ervaren loopbaancoaches begrijpen dat er veel verschillende aspecten bij werk(geluk) komen kijken. We gaan altijd uit van jouw persoonlijke situatie. Er bestaan geen vreemde loopbaanvragen!

Hoe werkt het loopbaantraject ?

In dit loopbaantraject heb je vier tot zes gesprekken met een officiële loopbaancoach. Hierbij maak je gebruik van een breed palet aan tools en instrumenten die je helpen ontdekken wat jouw interesses, talenten en drijfveren zijn en op welke plek jij het beste tot je recht komt. Welke tests je precies maakt, hangt af van jouw loopbaanvragen en persoonlijke situatie.

Ook leer je hoe je jouw droombaan kunt vinden. Aan het eind van het traject heb je een concreet plan om je doel te bereiken en de volgende stap te zetten in jouw loopbaan.

Voor wie is het loopbaantraject geschikt? 

Het loopbaantraject is iets voor jou als je zo uitgebreid mogelijk je eigen wensen en kansen wil onderzoeken. Je wilt de tijd nemen om te ontdekken waar jij goed op je plaats zit.

Kosten van het loopbaantraject

€ 1.750,- exclusief btw

Duur van het loopbaantraject

2 tot 4 maanden

loopbaantraject

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens