22. LINL-home_mobiel_768x200-min 22. LINL-segment_1920x340-min

Online niveauscan

Vaak staat bij vacatures vermeld of een beroep op MBO- HBO- of WO-niveau is. Maar weet je wel op welk niveau je werkt? Als je objectief wilt weten welk niveau bij je past, maak je de online niveauscan.

Vaak staat bij vacatures vermeld of een beroep op MBO- HBO- of WO-niveau is. Maar weet je wel op welk niveau je werkt? Het kan bijvoorbeeld dat je bent afgestudeerd op MBO-niveau, maar je in je werk- en privéleven hebt ontwikkeld tot HBO-niveau. Als je objectief wilt weten welk niveau bij je past, maak je de online niveauscan.

In deze scan wordt je algemene werk- en denkniveau gemeten. Hierbij wordt onderscheid gemaakt op MBO-, HBO- en WO-niveau. Voor jou als professional is het fijn om te weten waar je staat, en voor werkgevers is het handig om te weten of je bij een bepaalde functie op je plek zult zitten.

Hoe werkt de online niveauscan?

Bij de online niveauscan maak je verschillende opdrachten en beantwoord je vragen die te maken hebben met taal en getallen. Van tevoren kies je of je dat wilt doen op MBO-, HBO of WO-niveau. Er worden geen vragen gesteld waar je voorkennis voor moet hebben; we meten op onderstaande vier punten:


• Cijfermatig redeneervermogen
• Logisch redeneervermogen
• Rekenvaardigheid
• Verbale aanleg

Per punt krijg je een aparte score. Misschien heb je bijvoorbeeld veel cijfermatig redeneervermogen en iets minder logisch redeneervermogen – of andersom! Je scores worden automatisch vergeleken met de scores van een uitgebreide en representatieve normgroep op het gewenste niveau.

Kosten van de online niveauscan

€ 250,- exclusief btw

Duur van de online niveauscan

Op werkdagen ontvang je de online niveauscan doorgaans binnen 24 uur, het maken van de niveauscan duurt ongeveer 30 minuten.

online-niveauscan

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens