3. LINL-home_mobiel_768x200-min 3. LINL-segment_1920x340-min

Online Ontwikkelscan

Ben jij je al aan het voorbereiden op de functioneringsgesprekken van je medewerkers en heb je input nodig? De online ontwikkelscan helpt je om hierachter te komen.

Ben jij je al aan het voorbereiden op de functioneringsgesprekken van je medewerkers en heb je input nodig? Of wil jij graag op een laagdrempelige manier antwoord hebben op de vraag hoe jouw medewerker verder kan groeien in een functie? De online ontwikkelscan helpt je om hierachter te komen.

De online ontwikkelscan is een gecombineerde meting van de prestaties en het potentieel van je medewerker. Je krijgt inzicht in de competenties en ontwikkelmogelijkheden en je snapt welke voorkeursrollen en drijfveren de medewerker heeft. Deze uitslag kan jullie helpen om de (ontwikkel)doelen van de medewerker vast te stellen. Samen kunnen jullie achterhalen hoe deze persoonlijke doelen aansluiten bij de organisatiedoelen en hoe die elkaar kunnen versterken.

Hoe werkt de online ontwikkelscan?

De online ontwikkelscan bestaat uit drie onderdelen die samen een compleet beeld geven. Je medewerker maakt de assessments online. Jullie ontvangen de eindrapportage per mail. De verschillende onderdelen zijn:

  • Talent Scan: in deze test beantwoord je vragen die duidelijk maken wat je kwaliteiten zijn en welke valkuilen daarbij horen. Je krijgt een concreet actieplan dat is onderbouwd met inzichten uit de test. 
  • Competentie(aanleg): in deze test krijg je overzichtelijk op een rij wat de sterke en zwakke punten van de medewerker zijn, en hoeveel aanleg er is om deze competenties verder te ontwikkelen.
  • Voorkeursrollen en drijfveren: in deze test wordt gemeten wat voor voorkeursrollen (kleuren) en waarden iemand heeft – en waarom. Zo begrijp je wat iemand werkelijk beweegt.

Voor wie is de online ontwikkelscan geschikt?

Voor een werkgever die wil werken aan de ontwikkeling van medewerkers. Je wilt weten waar ze staan, welke mogelijkheden er zijn en waar hun potentieel ligt, zodat zij hun ontwikkeldoelen kunnen bepalen. Ideaal bijvoorbeeld ter voorbereiding op het doelstellingengesprek. Ben jij werknemer en lijkt de uitslag van deze test je interessant voor jezelf? Dan kun je hem uiteraard ook zelf doen – of je nu aan het begin van je loopbaan staat, of dat je al veel verder bent.

Kosten van de online ontwikkelscan

€ 250,- exclusief btw

Duur van de online ontwikkelscan

Op werkdagen ontvang je de online ontwikkelscan doorgaans binnen 24 uur, het maken van de online ontwikkelscan duurt ongeveer 60 minuten.

online-ontwikkelscan

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens