4. LINL-home_mobiel_768x200-min 4. LINL-segment_1920x340-min

Online Selectiescan

Past die ene sollicitant wel echt bij die functie? Of is het toch geen goede match? Met de online selectiescan kom je erachter.

Past die ene sollicitant wel echt bij die functie? Of is het toch geen goede match? Met de online selectiescan kom je erachter.

Deze online selectiescan biedt inzicht in competenties, werkniveau, wendbaarheid en drijfveren van een (potentiële) medewerker. De online selectiescan brengt de inzetbaarheid in kaart aan de hand van zijn of haar persoonlijkheid en ideale werkomgeving. De selectiescan zet je in tijdens het sollicitatieproces en geeft je inzicht in hoe de kwaliteiten van een sollicitant passen bij de eisen van de functie. Zo ontdek je of de kandidaat echt geschikt is voor de functie.

Hoe werkt de online selectiescan?

De online selectiescan bestaat uit drie onderdelen die samen een compleet beeld geven. De kandidaat maakt de assessments online. Jullie ontvangen de eindrapportage per mail. De verschillende onderdelen zijn:

  • Online niveauscan: deze test meet het algemene werk- en denkniveau en is daarmee een goede voorspeller van werksucces. Je kunt kiezen of je de test op MBO-, HBO- of WO-niveau laat doen. 
  • Competentie(aanleg): in deze test krijg je inzicht in wat de sterke en zwakke punten van de kandidaat zijn en hoeveel aanleg er is om deze competenties verder te ontwikkelen. 
  • Voorkeursrollen en drijfveren: in deze test wordt gemeten wat voor voorkeursrollen (kleuren) en waarden iemand heeft – en waarom. Zo begrijp je wat iemand werkelijk beweegt. 

Voor wie is de online selectiescan geschikt?

Organisaties die willen weten of een kandidaat past bij een bepaalde functie. Bijvoorbeeld bij het aannemen van een nieuwe sollicitant, of wanneer iemand door wil groeien binnen de organisatie. Ben je op zoek naar een uitgebreidere versie van deze scan met gesprekken met een NIP-psycholoog, kijk dan naar ons selectie-assessment.

Kosten van de online selectiescan

€ 250,- exclusief btw

Duur van de online selectiescan

Op werkdagen ontvang je de online selectiescan doorgaans binnen 24 uur, het maken van de online selectiescan duurt ongeveer 90 minuten.

online-selectiescan

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens