11. LINL-home_mobiel_768x200-min 11. LINL-segment_1920x340-min

Voor werkgevers: assessments voor je werknemers

Ben jij werkgever en wil je je medewerkers helpen om inzicht te krijgen in hun loopbaan? Bij Het Loopbaaninstituut kijken we samen met je medewerkers hoe we ze verder kunnen brengen. Wat hun persoonlijke vraagstukken en wat jouw organisatiedoelstelli...

Voor werkgevers: assessments voor je werknemers

Ben jij werkgever en wil je je medewerkers helpen om inzicht te krijgen in hun loopbaan? Bij Het Loopbaaninstituut kijken we samen met je medewerkers hoe we ze verder kunnen brengen. Wat hun persoonlijke vraagstukken en wat jouw organisatiedoelstellingen ook zijn. Bekijk de verschillende assessments waarmee we je organisatie helpen door je collega’s inzicht te geven in hun loopbaan(mogelijkheden).

Online ontwikkelscan

Hoe kunnen de professionals binnen je organisatie verder groeien? Kunnen ze nóg meer halen uit hun huidige baan, of is het misschien tijd voor de stap naar een andere functie? De online ontwikkelscan helpt om deze vragen te beantwoorden. Dit is een gecombineerde meting van het performance en potentieel van je medewerker. Dit zorgt ervoor dat jij en je medewerker inzicht krijgen in zijn of haar ontwikkelmogelijkheden.

Online selectiescan

Past deze sollicitant bij jouw openstaande functie, of is het toch geen goede match? Je komt erachter met de online selectiescan. Deze test biedt inzicht in competenties, werkniveau, wendbaarheid en drijfveren van een (potentiële) medewerker. Hierdoor geeft het een antwoord op de vraag of deze persoon geschikt is voor een bepaalde functie. Handig om in te zetten als onderdeel van een sollicitatieprocedure of wanneer een medewerker door wil groeien binnen de organisatie.

Selectie-assessment

Wil je nog uitgebreider kijken of een (potentiële) werknemer bij een bepaalde functie past? Laat diegene dan het selectie-assessment doen. Dit is een uitgebreid assessment dat is gericht op functiegerichtheid. Het geeft antwoord op de vraag of iemand past bij een bepaalde functie. Het assessment bestaat onder andere uit verschillende online tests en een eindgesprek met een NIP-psycholoog. Zo weet je zeker dat je een goed beeld hebt en een goed onderbouwde keuze kunt maken tijdens het selectieproces.

Teamassessment

Hoe haal je alles uit een team? Welke competenties bezitten de teamleden samen? En hoe is de verhouding tussen de persoonlijkheden? In het teamassessment maken alle teamleden individuele assessments, die worden gecombineerd tot een geïntegreerde teamuitslag met uitleg. Zo krijg je een helder overzicht over competenties, drijfveren en voorkeursrollen, het onderliggende teamdrijfverenprofiel, de Learning Agility score en (optioneel) de intelligentiescore van het complete team. Deze uitslag helpt je profiteren van de sterke punten van het team en onderling begrip te kweken over verschillende werkstijlen.

Advies op maat

Wil je advies over welke van deze assessments het best aansluit bij wat jouw medewerkers nodig hebben? Of ben je op zoek naar een loopbaanoplossing die je hier niet zo snel tussen ziet staan? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op. Wij denken graag met je mee. Vul ons contactformulier in of bel ons op 035 – 7 506 113. Dan kijken we hoe we jou kunnen helpen.

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens