5. LINL-home_mobiel_768x200-min 5. LINL-segment_1920x340-min

Over ons

Het Loopbaaninstituut helpt jou of je medewerkers met het vergroten van werkplezier en ontdekken wat voor werk het best past. Dat doen we door inzicht te geven in jezelf en daarmee je zelfkennis te vergroten.

Over Het Loopbaaninstituut

Bij Het Loopbaaninstituut helpen wij mensen om beter te worden in hun werk, helder te krijgen wat hun talenten zijn en inzicht te krijgen in werk dat bij hen past. Wij bieden veel verschillende trajecten en assessments die je kunt volgen. Of je nu een vaste baan hebt, werkzoekend bent of voor jezelf werkt.

Voor jou als professional

Als je je al een tijdje op de arbeidsmarkt begeeft, is het heel logisch dat je je op een gegeven moment gaat afvragen of je wel op de juiste plek zit. Maar hoe kom je daarachter? Waar begin je met zoeken? Het Loopbaaninstituut ondersteunt je in deze zoektocht. Samen met een professionele loopbaancoach ga je kijken waar je goed in bent en waar je plezier uit haalt. Je krijgt inzicht in je ontwikkelkansen en gaat (weer) met een goed gevoel naar je werk.

Voor jou als werkgever

Wij geloven dat als werknemers op hun plek zitten, ze effectiever, productiever en loyaler zijn. Als werkgever kun je hen hierin op verschillende manieren ondersteunen. Bij Het Loopbaaninstituut ontdekken je medewerkers met behulp van een professionele loopbaancoach wat bij hen past. Dit maakt het makkelijker om een geschikte werkplek te vinden, of juist te ontdekken hoe ze voldoening uit hun huidige baan kunnen halen. En dat heeft voordelen voor je hele organisatie: je kunt je medewerkers binden en boeien, gaat verloop en verzuim tegen en bereikt sneller je organisatiedoelstellingen.

Evidence-based loopbaanadviezen

Het Loopbaaninstituut helpt je organisatie door medewerkers te testen en te kijken in welke richting ze zich kunnen ontwikkelen. We werken niet op basis van aannames, maar met professionele testen en assessments, zoals de gerenommeerde HFMtalentindex. Bij Het Loopbaaninstituut werken ruim 50 professionele loopbaancoaches, verspreid over het hele land. Zo is er altijd wel een loopbaancoach bij jouw organisatie in de buurt.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van werkenden, begrijpen we als geen ander hoe we kunnen achterhalen hoe je het beste uit professionals haalt. Of het nu gaat om instroom, doorstroom of uitstroom. In welke fase van je carrière ze ook zitten.

Samenwerkingspartners

Hierbij werken wij samen met EVC Centrum Nederland. EVC Centrum Nederland heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het erkennen van werkervaring in EVC-trajecten en EVP-trajecten, het afnemen van assessments en het geven van loopbaanadviezen die je medewerkers écht verder helpen.

Ook zijn we partner van Opleiding.nl en daarbij van de grootste opleiders van Nederland. Dit maakt het makkelijker om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van medewerkers.

Officiële erkenningen

Als je kiest voor een samenwerking met Het Loopbaaninstituut, dan weet je zeker dat je kunt vertrouwen op kwaliteit. Als partner van EVC Centrum Nederland voldoen we volledig aan alle beoordelingscriteria. Zo zijn we ISO 9001-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat alle processen aan kwaliteitstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Ook zijn we ISO 27001-gecertificeerd: we hebben duidelijke processen voor informatiebeveiliging en je kunt ervan verzekerd zijn dat we vertrouwelijk en op betrouwbare wijze met al jouw gegevens omgaan.

Meer over onze erkenningen lees je op de pagina Erkende Kwaliteit.

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens