16. LINL-home_mobiel_768x200-min

Assessments voor jezelf

Wil jij ontdekken wat voor werk er bij je past? Weten wat de mogelijkheden zijn met jouw achtergrond en ervaring? Of heb je een andere loopbaanvraag? Bij Het Loopbaaninstituut helpen we je deze vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld met een beroepskeuz...

Assessments voor jezelf

Wil jij ontdekken wat voor werk er bij je past? Weten wat de mogelijkheden zijn met jouw achtergrond en ervaring? Of heb je een andere loopbaanvraag? Bij Het Loopbaaninstituut helpen we je deze vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld met een beroepskeuzetest of een loopbaantraject.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende assessments en loopbaantrajecten om inzicht te krijgen in je drijfveren, gedrag, voorkeuren en mogelijkheden met betrekking tot je professionele loopbaan. Dit helpt je in beweging te komen om aan de slag te gaan met jouw ontwikkeling en daarmee sturing te geven aan je loopbaan. Het maakt hierbij niet uit of je werknemer, werkzoekende, flexwerker of zelfstandige bent. Bekijk hierboven je mogelijkheden.

Andere assessments of loopbaantrajecten

Weet je nog niet welke van deze assessments en loopbaantrajecten het best aansluit bij wat jij nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Vul ons contactformulier in of bel ons op 035 – 7 506 113. Dan kijken we hoe we jou kunnen helpen.

 

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens