14. LINL-home_mobiel_768x200-min ot-default-1920x640

Teamassessment

De sfeer in en effectiviteit van een team wordt bepaald door de verschillende individuen. Maar welke competenties zijn er allemaal aanwezig? En hoe is de verhouding tussen persoonlijkheden? Ontdek het in het teamassessment.

De sfeer in en effectiviteit van een team wordt bepaald door de verschillende individuen. Maar hoe haal je alles uit jouw team? Welke competenties zijn er allemaal aanwezig? En hoe is de verhouding tussen persoonlijkheden? Ontdek het in het teamassessment.

In het teamassessment maken alle teamleden individueel assessments, die worden gecombineerd tot een geïntegreerde teamuitslag met uitleg. Zo krijg je een helder overzicht over competenties, drijfveren en voorkeursrollen, het onderliggende teamdrijfverenprofiel, de Learning Agility score en (optioneel) de intelligentiescore van het complete team.

Hoe werkt het teamassessment?

Het teamassessment bestaat uit verschillende assessments die alle teamleden individueel online maken. De scores op deze assessments worden gecombineerd tot één rapport. Hierop wordt het volgende gemeten:

• Teamaanleg - vijf hoogste en laagste teamcompetenties
• Teammotivatie - drie hoogste en laagste teamdrijfveren
• Teamvoorkeursrollen en drijfverenprofiel
• Team Learning Agility score met benchmarks
• Team Learning Agility score per dimensie met aanleg en motivatie De eindrapportage is te downloaden als PowerPoint. Dit kun je gebruiken bij managementpresentaties en als input voor teamsessies. Ook ontvang je een persoonlijke one-page-eindrapportage voor ieder teamlid.

Voor wie is het teamassessment geschikt?

Teamleiders en teams die willen begrijpen hoe de verschillende individuen denken en werken, om uiteindelijk in te spelen op ieders sterke punten. Het kan ook worden gebruikt om begrip te kweken bij teamleden onderling voor elkaars verschillende werkstijlen.

De kosten van het teamassessment

€ 250,- per deelnemer exclusief btw.

Duur van het teamassessment

Het teamassessment duurt 1 week.

teamassessment

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens